Bine ai venit la Family House!

Povestea noastră

Cine suntem ?

Family House este o afacere de familie. La început a fost o casă de vacanță care s-a transformat încet încet într-o mică pensiune. Familia noastră de-alungul anilor, ca toți de altfel, a creat “castele de nisip” ba la mare ba la munte în ideea de a găsi locul ideal de odihnă si relaxare după zilele agitate departe de oraș.  Insă, dat fiind faptul că din 2000 exista aceasta casă, era mai la indemână să investim într-o locație existentă și într-o zonă turistică cunoscută în loc să începem totul de la zero.

Casa a fost contruită pentru familia noastră în 2000 fiind un loc de refugiu și liniște departe de aglomerația marilor orașe. Construcția a fost relizată 100% din lemn de catre meșteri pricepuți din Harghita. Din păcate ani de zile casa a fost inchisă fiindcă nu reușeam să ajungem mai des de cel mult 4-5 ori pe an.

Abia prin 2017 circumstanțele ne-au permis să venim mai des in week-end și să ne “apucăm de treabă”. Am început să refacem exteriorul după care încet încet am modernizat și interiorul casei. La momentul respectiv încă nu aveam nici un plan concret în privința utilitătii casei. Era pur și simplu “plăcerea noastră” de week-end să “meșterim” și să vedem cu satisfacție rezultatele muncii noastre.  A urmat o perioadă în care vineri seara alergam rupți de oboseală “psihica” la casuța noastră și să ne întoarcem duminică la București osteniți de oboseala fizică.

Fiind insă o casă destul de mare pentru nevoile familiei nostre prin 2019 ne-a venit idea să impărțim acest spațiu drag nouă și cu alții cu aceleași nevoi și gusturi.

De unde vine numele Family House? La nume nu ne-am gândit deloc. Totul a venit natural…doar era Casa Familiei noastre… Apoi din momentul în care am listat proprietatea pe platformele de booking și erau mulți oaspeți din afara Romaniei am decis să păstrăm denumirea locației în engleză, ușor de reținut pentru toți oaspetii

Pentru tine drag cititor și vizitator al acestor pagini ce putem să îți transmitem?

  • Îți place muntele, iti place să stai retras cu familia sau prietenii într-un loc departe de agitație, dar totuși usor accesibil de pe traseul București – Brașov?
  • Vrei să refaci lagăturile de familie? Să iți regăsești rudele de care nu mai ai timp în rutina cotidiană din marile orașe?
  • Ai nevoie de spațiu și condiții pentru a organiza evenimente de familie?
  • O simplă ieșire în oraș la restaurant nu iți sunt de ajuns?
  • Vrei să ai propria ta casă de vacanță pentru o perioadă?

 

Ai ajuns la locul și momentul potrivit. Am simțit și noi pe "pielea noastră" ce inseamnă ritmul frenetic din marile orașe. Aceasta este motivul pentru care dorim să fim :

  • flexibili – cu check-in și check-out în funcție de nevoie
  • deschiși – poți să discuți cu noi ori de cate ori dorești. Te ajutăm cu sfaturi și informații de călătorie, restaurante bune și magazine precum și locuri de vizitat
  • ospitalieri – după ce iți predăm cheile poți devenii gazda perfectă pentru invitații tăi

Ce ne-am propus să facem mai departe ?

Să știm să te ascultăm.
Să iți purtăm de grijă precum avem grijă de familia noastra.
Să dezvoltăm conceptul de Vacanța în Familie.
Să adaugăm facilitați și servicii noi.
Să ducem acest concept mai departe către alte destinații din tară.


Ajută-ne să fim mai buni!

Cu drag din partea gazdelor !

Rozalia & Șerban